ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ

Βασικοί μας στόχοι είναι η παρουσίαση εικόνων όπου χαρακτηρίζονται από διαύγεια , καθαρότητα και κυρίως δημιουργικότητα. Επιθυμώντας το αισθητικό αποτέλεσμα να εμπεριέχει στοιχεία μοντέρνα αλλά και κλασσικά. Προσεγγίζοντας μια αισθητική προερχόμενη από το χώρο της μόδας αλλά και του φωτορεπορτάζ.

Ενώ παράλληλα σεβόμαστε και προσαρμοζόμαστε στο ατομικό στυλ του κάθε πελάτη μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η καλύτερη ανάδειξη του χώρου σας για τους δικούς σας μελλοντικούς πελάτες. Δεσμευόμαστε στη φωτοπαρουσίαση του χώρου σας , προσεγγίζοντας τεχνοτροπίες αρχιτεκτονικής φωτογραφίας αλλά και διακόσμισης εσωτερικού χώρου.

Μια εναλλακτική οπτική μπορεί να ξεχωρίσει μέσα σε πληθώρα επιλογών όπου μελλοντικοί πελάτες σας θα καλεστούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ

Χρώματα , κορδέλες , μπαλόνια και όλη τη μαγεία των παιδικών στιγμών , είμαστε έτοιμοι να αποτυπώσουμε κάνοντας τους μικρούς μας φίλους να χαμογελούν καθώς χρόνια μετά θα ανοίγουν κάποιο άλμπουμ.

Γιατί η καλύτερη επένδυση βρίσκεται στις αναμνήσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Θέλοντας να αναδείξουμε τη καλύτερη οπτική του χώρου σας, επιλέγουμε προσεκτικά ώρες της ημέρας όπου είναι πιο ευνοικές για τη καλύτερη καταγραφή αυτού.

Χρώματα ζωηρά, μοτίβα με προοπτική και μια προσεκτική μελέτη όλων όσων θα θέλατε να αναδείξετε καλούμαστε να αναλάβουμε , μέσα απο μια ματιά .. φωτογραφική.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Κοσμήματα..μοναδικά , μοντέρνα , διαχρονικά..

Η Διαφημιστική φωτογραφία και ιδιαίτερα αυτή των κοσμημάτων κατέχει σημαντικό ρόλο ως προς την σημαντικότητα της μέγιστης ανάδειξης και λεπτομέρειας του προιόντος.

Αναλαμβάνουμε με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό να δώσουμε λάμψη και ομορφιά σε κάθε είδους κόσμημα που θέλετε να αναδείξεται.

ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Η ομορφιά της κάθε ανθρώπινης ύπαρξης σε συνδιασμό με στοιχεία δημιουργικότητας από το χώρο της φωτογραφίας μόδας έρχονται να αναδείξουν την πιο εφάνταστη και εναλλακτική πλευρά του εαυτού σας!